2011. november 29., kedd

Funny.

„Nem szabad teljesen beleélni magam.. Nem, vegyünk kicsit vissza..” ~Mondogattam magamban az elmúlt napokban.. Pedig mindenki úgy bíztatott, hogy „Dee ebből tuti lesz valami, ne add fel”..

Nekem lett sajnos igazam. Mondhatni.. és tudtam egyszerűen előre, hogy ez lesz..

S még rám mondják, hogy pesszimista vagyok, mert mindent negatívan fogok föl. Na most abba belegondolni, hogy mi lett volna, ha pozitívan fogok fel mindent..

„Jee, összejövünk, ÖSSZEJÖVÜNK!!”

Most mennyire a padlón lennék már?! Még ennél is jobban.. (:

A legidegesítőbb pedig az, hogy tudom, mert érzem, hogy én is bejövök neki.. Ezt a tényt az erősíti, hogy egyfolytában utalgat.. és azt nem csak ’barátian’.

S ennek tetejében, ma még Szandi is odasúgta mielőtt leszálltak volna, hogy „Tuti bejössz neki”

Csodás. Erre már mást tényleg nem tudok mondani.

Szóval.. Nem is az, hogy húde depressziós vagyok.. Ha nem csak annyira kiakaszt ez a dolog..

Én ’futokutána’. Ő pedig egy olyan csaj után, akinek van pasija..

That’s funny.

2011. november 27., vasárnap

múlthét. ~

(múlt)Csütörtökön délelőtt Ági mesélt valamit. Ami eléggé feldobott, s ezt a storyt Ada is előadta a délután folyamán… Akkor 2 dologra tudtam gondolni ezzel kapcsolatba. 1. féltékeny –hahapersze- 2. fikázza az ízlésem.. akkor utóbbit tartottam valószínűbbnek (most már kissé elgondolkodok az elsőn..) Aztán délután Ada és Viki voltak nálam ’ Twilight – Eclipse ’ –t nézni.. :D

Ez a bemelegítés volt a (múlt)pénteki mozira. Ugyanis pénteken WestEnd-ben voltunk ’ Twilight – Breaking Dawn ’-t nézni.. Eredetileg Adri szervezte 2 barátnőjével, ők hívták Adát, Ada pedig engem .. Bálinttól meg hülyeségből kérdeztük meg hogy eljönne-e és végül tényleg eljött. :D Jó film volt, és egész jó este.. Aztán Adánál aludtam.. Már amennyit aludtunk.. ˇˇ’

(múlt)Szombaton ’osztálytali’ szerűn voltunk a hév melletti kocsmába.. :D meg előtte Adánál sütöttünk .

(múlt)Vasárnap azt hiszem Martinéknál voltunk.

A hétfő ahogy volt, kiesett. .:$

Kedden rosszkedvem volt valamiért.. Főképp délután..

Szerdán 5 óra alvással magammögött mentem suliba. Ahhoz képest, annyira nem is voltam kész.. x3

Csütörtök.. se. nemtudom :d összefolynak a napok.

Olyan eseménydús 2hetem volt, hogy tényleg nehéz összerakni, és ez még a fele se..

Ééés péntektől már írtam :D

Ma vasárnap itt voltak unokatesómék és névnapokat köszöntöttünk. és házit kéne írnom ._.


„tehát ha még 3 alkonyat részt végignéz veled ,a sorsotok megvan írva:3

édesvagy :3 ♥♥


2011. november 26., szombat

One step closer ~~

Igazából.. Tudom, megint régóta nem írtam.. Folyamatosan írom a -mostmár- 2 hetes összefoglalót word-be.. Csak még nem igazán van kész..Nemjó, úgy nagyjából 2 napot írtam.. x3
Viszont este 11 óra van.. és pörgök.
Az elmúlt két napban annyi minden történt velem. Annyi jó.. ^^"


Eddig csodáltam, ha nincs köztünk 1 méter távolság, most meg.....

Tegnap Szalagavató volt a Csepeli Munkásotthonban.
Laura nála aludt, sokáig fenn voltunk és tiszta jól elvoltunk.. :D
Imádom Laut.. :3 Vicces, sok új dolgot nem tudtam meg róla, viszont nagyon megszerettem. Azthiszem többet kell átjárnia itt aludni.. :D Mint ahogy VÉGRE Áginak is kéne.. Mert a drágám még nem aludt itt.. ._.
Maa pedig.. várj, mi is történt ma reggel.. ?!
Azthiszem fél9 fele keltünk fel.. mármint keltem. Szegény Laut is felkeltettem.. ^^" Lezuhiztunk, ettünk, ittunk.. Körmötfestettünk, hajatcsináltunk :'D éés még SpongyaBob-ot is néztünk! Ami 5 percenként megállt..
Aztán elindultunk Adáért és Bálintért.. Persze, mint mindig, várni kellett rájuk.. :D Mármegszoktam~~~ :3
Végre átértünk hozzánk.. Harry Potter 7/2-őt néztünk. Iszonyúan irritált, hogy csak én láttam éés nem kommentálhattam/spoilerezhettem.. :|
VÉGIGNÉZTÜK! 4 sincs.. szuper! Elérjük a 09-es hévet! Felszálltunk, majdnem felmentünk pestre. De végül úgy döntöttünk, hogy kikísérjük a vonatállomásra Laurát.. :) Igazából, akkor kissé furán éreztem magam. Nemtudom miért, kavarogtak bennem az érzések, pedig semmi nem történt..
Visszaértünk hozzánk kb. 6-ra.. :D Ezek ketten (Ada & Bálint) feltúrták a szobám.. mondom OK!! Aztán nekiálltunk bírkozni az ágyamon.. Aminek kifejezetten örültem, mert amikor végre normálisan csinálom meg az ágyam, akkor tutira széttúrjuk.. :|:D
X-faktor.. aha.. hát, elvoltunk.. NAGYON JÓ volt! ja, és a műsor sem volt rossz ;)


Same situation..
Kicsit furcsa tényleg. Nagyon fura érzések kavarognak bennem.. Komolyan nem tudom eldönteni, hogy jók-e vagy rosszak.. És ez így olyan.. ˇˇ'
Egyrészt nem akarok pofáraesést.. megint.
De amikor kérdezgetett, néha kissé utalásnak vettem egyes mondatait.. és olyankor kicsit hittem neki.
És ez számomra nem igazán lehet előnyös.. Én.. Nem akarok....
Vicces, már kb azt sem tudom mit írok, annyira lefáradt az agyam..
Még a gondolataim sem tudom összeszedni, nem hogy az érzéseim.. ^^"

Oyasuminasai~

2011. november 23., szerda

Got 2 Luv U ~

Ah, remélem végre lesz időm arra, hogy írjak normális blogot.. :D
Mert most annyira nincs kedvem gondolkodni
Túljó kedvem van hozzá :$
Most tényleg nincs ok rá, csak úgy van. :D
Tuti azért van amúgy ilyen jókedvem, mert Ada ma nálam volt és kikészítettük egymást. nagyonviccesvolt. x3

Szóval majd összehozok valamit a múlthétről..
Mert még a múltheti előadásról, moziról, és osztálytaliról sem írtam.. :|

See you later ~ :3

2011. november 22., kedd

noname.

Hogy lehet az, hogy alig egy héten belül 2x is?!
Először péntek este..
Aztán most..

..és mindkettő egy, s ugyanazon személy miatt.
De kérdem én..
MIÉRT?!


2011. november 16., szerda

Even if I’m crazy is cause you make me this way

Kellemes napjaim voltak a héten, s milyen gyorsan telik az idő, már szerda van.. Emlékszem, hétfő este azon voltam, bárcsak péntek hetedik óra lenne már.. :) Lehet, hogy van különösebb oka, lehet, hogy nincs.. Ki tudja?! Én igen.. ;) Erre utal hétfői bejegyzésem (egy része) ..

Tegnap Laurának arról ecseteltem kémián, hogy egy srác nem lehet olyannyira szerelmes, mint egy lány.. és szerintem igazam van. Tényleg. Én egyszerűen nemtudok elképzelni, ahogy egy srác 0-24be arra a bizonyos személyre, a lányra gondol egész álló nap; nézegeti az adatlapját, hogy kinek írogat, s kik írogatnak neki; hogy ha róla beszél önkéntelenül mosolyogni kezd; amikor Vele van, alig mer ránézni, de legszívesebben mélyen a csodálatos barna szemeibe nézne.. hee, kissé elkalandoztam.. ^^” szóval nem hiszem.

Másik dolog.. Vicces, mert azthiszem drága Ágit leváltottam Bálintra.. Mármint csak képletesen.. :D Mert az elmúlt 3 napban vele jöttem/mentem suliból/ba.. Mivel Ági beteg volt. De ma már volt! Végre :D De egyébként vele is tökjól elvoltam.. Főleg tegnap, amikor idióta viccellek fárasztott 8 kemény óra után.. T.T

Jaigen, tegnap gyártelepen szálltam le velük, mert mentünk vásárolni anyámékkal. Vettünk –VÉGRE- csizmát, és gatyát is, aminek különösképp örülök. De csak azértse azt vettem fel ma a suliba, csak a csizmát. Na majd pénteken!! Viszont az új csizmámat nagyon sokan megdicsérték, ami boldoggá tett :$

Szóval.. az elmúlt napokban visszatért a jókedvem. Ennek különösebb oka nem igazán van.. Bár lehet köze van ahhoz, sőt biztos, hogy egyre kevesebbet gondolok Norbira. Azt hiszem, kijelenthetem, hogy sikerült túllépnem rajta. És annak különösképp örülök, hogy ’csak’ 4 hónapig tartott.

Végre elég erősnek érzem magam, hogy fontosabb dolgokra is jusson időm az önsajnáltatás helyett. Remélem sikerül magamat a tanulásra is rávenni. Aztán ami még kételyt állít bennem, az a hajam. Azon gondolkodom, hogy levágassam –e vagy sem/ befestessem –e vagy sem.. Ha levágatnám, csak nagyon rövidre vágatnám, ha festetném, akkor vörös lennék. Igazából egyszerre a kettő elég nagy változás lenne így egyszerre, szóval a vágást halasztom inkább. Talán nyáron majd..

Így visszaolvasva teljesen olyan, mintha új emberré akarnék válni. Pedig nem. Nem akarok megváltozni, én azt akarom, hogy úgy szeressenek, ahogy vagyok.

és nem adom fel! Megbeszéltük Ágival és Ada is erre bízat, hogy soha ne adjuk fel. Tudatában kell lenni avval, amit akarok. Én tudom mit akarok. S, hogy mit nem.

Nem akarok szerelmes lenni. Mármint nem tervezem ennyire durvára. Ha felőle nincs semmi visszaigazolás, hogy én bejövős lennék neki, akkor kevésbé fájna. Viszont, ha olyat hallanék vissza, hogy ’héé ,bejössz neki’ , vagy valami hasonlót, ami motivál, akkor lehet, hogy beleszeretek.

Viszont kezdek újra elbizonytalanodni. Egyfolytában azt hallom, hogy x meg yx tetszik neki, akik teljesen az ellentéteim. Én egyáltalán nem vagyok olyan, mint ők. Ami egyrészről szerencse lehet, de ebben az esetben balszerencse. Főleg, hogy tegnap az Ő szájából kellett hallanom, hogy igen, neki tetszik xy. Aki úgyszint az ellentétem. Magas, szőke. Én meg ehhez képest, alacsony és fekete vagyok.

Amin meglepődtem, az ez a mondata volt: „Én minden ilyesmi komolyan mondok, csak te neveted mindig el.”

Hogy ezzel arra célzott, hogy énis éretlen vagyok, vagy inkább a mondata első felét akarta velem tudatni, hogy Ő tényleg komolyan gondolja ezeket a dolgokat, én nem tudom.. Főképp azért, mert azok a bizonyos dolgok, amikre utalt, hát hogy is mondjam.. Nem barátiak.

Várom..

Lesz, ami lesz.

és véletlenek, még mindig nincsenek..

…Love the way you are.

2011. november 14., hétfő

What If ..


Mi van akkor, ha…
Mi van akkor, ha én vagyok az igazi számodra
És Te vagy az igazi számomra?
Mi van akkor, ha…

Ha Te vagy az igazi,
Akkor a sors akarta, hogy találkozzunk.
A jövő egy Red nevű kutyával,
Házat venni kandallóval

Most láttam először az arcodat,
De megvan rá az esély, hogy lelki társak vagyunk.
Tudom, hogy ez így elsőre elég őrülten hangzik,
Mivel még a nevemet sem tudod.

De mi nem tudjuk,
Nem tudjuk megmondani, hogy
Mit hoz a jövő,
De ez a szép a világban, tudjuk.

Szóval én csak azt mondom,
Bébi, mi van akkor, ha…
Mindannyian azt mondhatjuk,
Bébi, mi van akkor, ha…

Mi van akkor, ha…

Mi van akkor, ha…

Képzelj el engem térden állva,
Egy tökéletes gyémánt gyűrűvel.
Éppen, hogy találkoztunk, de ha igent mondasz,
Akkor az esküvőnk lehetne a tengerparton.

Megtörténhet, hogy felnevelünk három gyereket
És boldogan öregszünk meg.
Tudom, hogy furcsának tűnhet,
Mert még a nevedet sem tudom.

De mi nem tudjuk,
Nem tudjuk megmondani, hogy
Mit hoz a jövő,

De ez a szép a világban, tudjuk.
Szóval én csak azt mondom,
Bébi, mi van akkor, ha…

Nem tudjuk mit hoz a holnap,
De én azért még mindig reménykedek,
Hogy Te vagy számomra az igazi!

Óh, és mi van akkor, ha az enyém voltál
És én a Tied voltam és
Bébi, miért nem szerethetjük egymást?

Mi van akkor, ha…
Mi van akkor, ha…
Mi van akkor, ha...

De ez a szép a világban, tudjuk.
Szóval én csak azt mondom,
Bébi, mi van akkor, ha

Nem tudjuk,
Nem tudjuk megmondani, hogy
Mit hoz a jövő,

De ez a szép a világban, tudjuk.
Szóval én csak azt mondom,

De mi nem tudjuk,
Nem tudjuk megmondani, hogy
Mit hoz a jövő,

De ez a szép a világban, tudjuk.
Szóval én csak azt mondom,

Bébi, mi van akkor, ha…
Mindannyian azt mondhatjuk,
Bébi, mi van akkor, ha...

Ha Te vagy az igazi,
Akkor a sors akarta, hogy találkozzunk.
A jövő egy Red nevű kutyával

Házat venni kandallóval.
Most láttam először az arcodat,
De megvan rá az esély, hogy lelki társak vagyunk.
Tudom, hogy ez így elsőre elég őrülten hangzik,
Mivel még a nevemet sem tudod..

,

2011. november 13., vasárnap

Eheti összefoglaló :D

Csáóó

Már megint régen írtam. Jó hetem volt, biztos azért nem volt időm írni :D


Lássuk mi történt a héten..

(nov.7.)Hétfő:

Nagyon különleges dolog nem történt. Aznap bántott meg Norbi, akkor jöttem rá, hogy mennyi nem ismer/ismert. ’’Te meg a punk rock..:’) ’’ kösziszépen. :D jólesett. igazán :DD Jaaa, meg délután , miután megettem az incsi-fincsi milánóit a menzán, Adával és Bálinttal mentünk haza. Tök édesek voltak, hogy megvártak.. :$ Ja, és Anna is jött velünk ._.

(nov.8.)Kedd:

Unalmas nap volt. Mint a többi. Kivéve, hogy elmaradt a tesink :D Mármint.. Fiúkat kiküldték focizni, lányok meg hazamehettek. :D Elmentünk kajálni, aztán mivel után volt még egy angolunk, kiültünk a fiúkat nézni. éés beálltam focizni! :$ Rég csináltam már ilyet.. x3

(nov.9.)Szerda:

A legjobb nap a héten. Hajnalban felkeltem 2x és hánytam. Tudom, nem túl bíztató, de azért vicces így visszagondolva. Ezért is nemmentem suliba, pedig fotózás lett volna. De az elmaradt, ugyanis tömegesen hiányoztak egyes osztályokból. Voltunk fogadóórán, mert délután jobban lettem, s ofő még mindig nagyon sokat tud dumálni. :D

(nov.10.)Csütörtök:

Mentem suliba. 7:30-kor csöngetnek be az első órára, 7:20-ra kell benn lenni és mivel engem apa bevitt benn voltam 6:50-re.xD Ági olyan aranyos volt, hogy aggódott értem. Írt egy üzit, hogy merre vagyok, azt mondtam bemegyek.. :$ Azt hittem megöl, amikor meglát. DENEMTETTE! :D Ja és Balázs egész nap le sem szart. ._.

(nov.11.)Péntek:

Semmi különös; Éneken ’Szépség és a Szörnyeteg’ , angolon beszélgettünk, infón wordöztünk - jaés 2011.11.11.11:11. :DDDDDD - ,ofőn beszélgettünk. Aztán hazamentünk. Estefele mentünk Ricsiékhez, ott hülyültünk, meg minden. És megbeszéltük Adával, hogy ilyen estéket/délutánokat sűrűbben kéne tartanunk. :D

(nov.12.)Szombat:

Suli. Mesterségek ünnepe volt. 9-re kellett bemenni, így hát a 8:09-es hévvel mentem, és megintcsak kinn voltam 10 perccel előbb.x3 Adáékkal mentem. Amikor Bálint meglátott, azt mondta, hogy kitagad. Én meg néztem rá, hogy ennek mibaja, kiderült, hogy az, hogy FILA táskával mentem. baaaazz.. :’D Mondom, jó tedd azt. :D Aztán beértünk a suliba, volt egy órás bemutató a tornaterembe, Barbi táncolt. :3 Volt mindenféle hülyeség utána. A mi termünkben spec. csontkovács volt. És a csávó tök jófej volt :DD Volt testfestés, kürtöskalis, borászatos, hentes, cukrászat, népviselet, kovács, kárpitos is. Személy szerint a cukrász tetszett a legjobban. :$ A srác nagyon ügyesen csinált diabetikus cukorból virágokat :3 Ééés a sütike is finom volt! hmm.. főleg a diós-lekváros sütike. :$$$$$$$$

Aztáán délután Adával lementünk Dunapartra. VÉGRE! Ott találkoztunk Szandyval, majd lementünk pizzázni :D ’csáfé kedvence’ pizzát ettünk ! :DDDDDDD és Szandy olyat büfizett, hogy elfújta a lámpát. x33 vicces volt. Aztán átjöttünk hozzánk, Szandy nálunk aludt, Ada pedig fél 10-ig volt itt. X-faktort néztünk, meg hülyültünk x’3

(nov.11.)Vasárnap:

azaz ma. Elment Szandy. Itthon ültem, kockultam, és telefonokat néztem neten. :D kb. ennyi.



ééés holnap kinek lesz ONLY 3 órája?! NEKÜNK! *o*


2011. november 6., vasárnap

Ősziszünet. Máris vége?! o.o

Nos, míg megszárad a hajfesték, firkantok valamit. :D

Ősziszünet.. Hm.

Durván gyorsan elment. Visszagondolva, nem csináltam túlsok hasznos dolgot.. :O

Foglaljuk össze a héten történt eseményeket.. ^^”


(múlt)Péntek:

A szünet kezdete. De csak azért, mert a suliban Teaház volt délután.

(múlt)Szombat:

Pihentem.

(múlt)Vasárnap:

Camponában voltunk anyummal és öcsémmel. Ahhoz képest, hogy mindenféle ruhát akartam venni, csak kiegészítőket vettem.. :O

Hétfő:

Halloween. Adánál voltam. Semmi megjegyzés, mert erről már írtam.:D

Kedd:

Balatonon voltunk, unokanővéreméknél, meg temetőben. Mondtam már, hogy utálok sötétbe temetőbe menni? :’D

Szerda:

Délután/este Mercivel, Adával és Dáviddal voltunk kinn. Kaptunk csokit Dávidtól, csakmert kinyafogtuk :D *szívecske*

Csütörtök:

Kozmetikusnál voltam.

Péntek:

Babysitterkedtem, főképp. Amúgy meg egész délután MTV-t néztem, Liz vagyok maraton volt éés Balázzsal beszélgettem. :$ 4-5től 6-ig Adával ’The Smurf’ -t néztünk.:D Aztán 7fele átmentem Szandyhoz aludni. Sokat beszélgettünk, már hiányzott a társasága..
*tyű, ez volt a legteltebb napom azthiszem:D

Szombat:

Hazajöttem Szandytól, tvztem, elkezdtem házit írni. Gépeztem, beszélgettem egyes emberekkel. :D

(ma)Vasárnap:

Egész korán keltem. Ahhoz képest, hogy hajnali 1-ig AngryBirds -öztem , 9kor keltem. Jóvagyok ?! ˇˇ’ Aztán délután megnéztem a ’P.S. I love you’ –t. Tényleg szép film. :) Meg tanultam. és tanultam. és fordítottam. és elegem van az angolból. :’DD

(holnap)HÉTFŐ:

Basszus. holnap suli. TT____TT

2011. november 3., csütörtök

S lőn Halloween

Hm.. Szóval ’Halloween’ .. Adánál töltöttem.

2-3 órát kinn sétálgattunk ..

- Ada.

- Szandi.

- Merci.

- Márk.

- Vince.

Utána bementünk Adához.
Eredetileg sütögetésnek indult. De aztán csak tűznél melegedtünk. De úgy is jó volt. :3

Kinn voltunk kb. éjfélig, aztán a többiek elmentek, mi pedig hárman Szandival és Adával bementünk. Ettünk egy szendvicset, mert éhesek voltunk és dumáltunk :DD

Majd nagy nehezen elaludtunk ^^”

Másnap pedig Balaton, s temetők.

Meg voltunk unokanővéreméknél. éés még mindig nagyon cuki a kutyusuk. *o*


~


éés megszerettem ezt a számot ._.