2012. február 21., kedd

Sweet sixteen ~

Két napja flashelek. o_o Először hangokat hallottam, mintha valaki zenét hallgatna mögöttem, most meg már szagokat is érzek. Hm.. nem is szagokat, hanem igazából egy valaki illatát. :$

Szóóval. Yesterday was ma birthday. Nem volt Ági suliba.. :| Dee Kaptam Nikitől és Adától sütikét :$ Meg csokikat is.. Szanditól NUTELLÁT kaptam. Ezt ki kellett külön emelnem :DD Föcin kikaptuk a dogákat, angolon helyettesítés volt, mert Hidvégi tanárnő Finnországban van. Fizikán Niki mellé ültem. Töri és környezetvédelem (Y) Negyedessel jöttünk haza Adáékkal. Hú, milyen sokan jöttünk, így visszagondolva. Szandi, Fanni, Ada, Bálint, Dóri, Bella azt hiszem.. Nem szeretek sokan hazajönni .__. Délután átlátogattam Adához, kaptam tortát tőle és Szilitől. Köszönöm még egyszer, nagyon finom lett *o* Aztán átjött Artúr. Megmasszírozta a hátam:$ Végre valaki! Igazából felköszönteni jött át, tiszta aranyos szerintem:) Estére pedig tökre összezavarodtam. Olyan regényt írtam a telefonomba, hogy hú.. :’D

Ma reggel Dénessel és Bálinttal jöttem suliba. Ennek sosincs jó vége. Egész úton engem csesztettek:| Rajzon a ’Szív bajnokai’-t néztük, matekon doga volt. Angolon ofő jött be helyettesíteni. Ilyet szól: „Anita, mi ez a földrajz egyes és kettes? Elmész te a francba..” AZ ÖFŐM, ÉRTED?! HOGY MENJEK A FRANCBA. HÁT ÉN BESÍRTAM :DDDDD Törin sem volt tanár, szóval Gabi néni , a rajztanárunk jött be. Kémián is dogát írtunk. Kémia dolgozat 4. kérdés: Mutasd be a kocsonya szerkezetét! :DD Óra végén meg lesikáltatta popesz szegény Mátéval a padját.. :D Irodalom unalmas volt, tesin pedig megint röpiztünk. Igazából egy egész jó csapatot összelehetne hozni belelünk. Sőt, kettőt is, csak egyesek lusták beállni játszani, vagy épp nem tudnak, mert olyanok vannak játékban, akik csak állnak és néznek. ._. Brigivel, Mátéval és Danival voltam egy csapatba. Na, velük például rohadt jó játszani! Márcsak ellenfél kéne.. :’D ~ Haza Bálinttal és Adával jöttem. El kellett kísérnünk Bálintot fogorvoshoz, szóval addig átjött hozzám. Aztán lementünk Tökölre, vártunk a dokira, na meg Bálintra, vettünk csokit ééés jöttünk is haza. Igazából, rohadt jól éreztem magam Vele, és igen, ez hiányzik igazán. Hogy milyen jól el tudtunk lenni. És bebizonyosodott, hogy még ez még mindig tart, csak alkalom nincs nagyon rá.. Szóval nincs elveszve semmi, mármint a barátságunkra értve. Csak suliba annyira más a helyzet.. Valahogy, amikor többen vagyunk, nem törődik velem..

Mindegy.

2012. február 19., vasárnap

Jee, megyünk környezetvédelmi kirándulásraa :'DD

Fizikából írtunk. Kémián megbeszéltünk, hogy megyünk környezetvédelmi kirándulásra az osztállyal egy GYÁRBA. :D Matekon szerkesztettünk. Tesin röpiztünk, nagyon unalmas velük röpizni ._. Irodalom unalmas volt, mint szokott lenni. Angolon tételeket dolgoztuk ki. Föcin pedig dogát írtunk. Hazafele Adáékkal mentem. Hm, Adával is már rég jöttem hazafele.. :| De most bepótoltuk :D És megint meg lettem fürdetve.. ._. :d

One of my mum’s good questions: ’…de Ti most jártok?’ :DD

Pénteken Wolfit néztünk éés már csak 20 perc van belőle, 2 hét és végzünk vele. Hála az égnek :DD Dóri odajött hozzám ének előtt, hogy én melyik hévvel jöttem, mert hogy ők lejöttek értem az alsói megállóba, csak én nem voltam ott. DEÉDESEK:DDD Ha előbb szólnak.. Később ezt említette Bálint is és ESKÜ látszódott a csalódottság a fején, hogy én nem voltam ott. :$ :d Aztán 2 Bucskós óra,2 kimaradt hét után.:D Könyvtárhasználat, infó, s egy ofő. ~ Hazafele pedig Szandival, Fannival éés Bálinttal mentem. ÉS MÁR MEGINT FÜRÖDTEM, NEM HISZEM EL. :’D Mindig én kapok valamiért. Pedig nem csináltam semmit, direkt, hogy ne fürdessen meg! Szandi viszont borult egy szépet, ő próbálta lehúzni Bálintot, rajta keresztül pedig Fanni esett egy nagyot. SZÁNDÉKOSAN nem segítettem, hanem álltam 2 méterrel odébb és röhögtem rajtuk, DE MEGTALÁLT ÉS KEGYETLENÜL MEGFÜRDETETT! Bevallom őszintén, kicsit azért tetszik. Csak mert így közel kerülhetek hozzá. :$ De akkor is visszakapja egyszer! Még nem tudom hogy, s mint, de visszafogja :D ~ Délután pedig anyával volt egy utunk még harasztira vissza, aztán mentünk kozmetikushoz. Ja, és este Megasztárt néztem:D

Szombaton átjöttek unokatesómék és szülinapoztunk. Tiramisus tortám volt *o* Olyaan jó kék fülest kaptam, büszke vagyok apumra, jó választás volt! :D ~ Délután átkeveredtem Enikőékhez. Mire odaértem, 5 fele, már Lau is ott volt. Pedig úgy volt, hogy ő csak később jön, de változott a terv. Nem baj, ez így volt jó! :D Filmeztünk. Megnéztük a Step up Trilógiát :D Begöndörítettük a hajam, csináltunk pizzát, sütiztünk, csupa jó dolog. Hajnali 5-kor még estélyiket néztünk neten :D Fennvoltunk 6-ig, aztán aludtunk laza 3 órát, felkeltünk és elpakoltunk magunk után. ~ 11 fele hazaértem, nem is tudom mit csináltam. Megcsináltam a powerpointos cuccot, aztán aludtam 1 órát. Meg Glee-t néztem. Ennyit kb. :D


Holnap pedig 20.-a lesz! –Ezt Ági kedvéért írtam, csak hogy biztosan tudja :DDDD

2012. február 15., szerda

Don't worry :3

Úgy döntöttem, hogy nem megyek edzésre ma, mert kb. alig ment valaki, meg egyébként is elég szarul voltam egész nap. Hányinger, fejfájás.. és már napok óta ._.

Szóóval elindultunk Stégivel a szakadó hóesésben a HÉVmegálló felé. Siettünk, hogy elérjük a kettes HÉV-et. Nem kellett volna. :D Ahogy kiértünk, kiderült, hogy félórás csúszás van, az áramkimaradás miatt. Csodás :D Jólvan, akkor szépen megvárjuk a HÉV-et. Challenge accepted ! Ott volt a fél osztály, a fél Baktay. Rohadt jól elhülyültünk Ágiékkal, Fanniékkal, Sanyiékkal is. Szeretem az ilyen fajta balszerencsét, mert nagyon össze tudja hozni az embereket.:)

Így kicsit átgondoltam a tegnapit.. Nem változott a döntésem. Ez már végérvényes valószínűleg.. Csak rájöttem, hogy nehéz lesz. Hisz imádom őket.

So hard.

It’s gonna take some time but I know you’re worth fighting for…


2012. február 14., kedd

„Days like this I want to drive away”

Elég érdekesre sikeredett e Valentin Nap.

És igen, pont ez az, hogy VALENTIN NAP. A ’szerelmesek napja’. Ő meg jön a ’csak barátok’ szöveggel és úgy meghív forrócsokizni. Persze, hogy nagyon jól esett, hogy meghívott, de ami zavar, hogy csak mint BARÁTOT.

Tényleg nagyon rossz érzés volt, hogy nyomasztó voltam egész végig, de most mit várt, komolyan?! Hogy majd jópofizok és mosolygok mint a tejbetök?! Délelőtt rózsát adott annak a lánynak, akiért oda van. Ez szíven szúrt. Kurvára:)))))

Mondjuk, tényleg nem tudom mi a faszt vártam.. :)

De ez ugyanaz a dolog lehet, amiért belementem ebbe a ’kis játékba’..


Júúj, biztosan belém szeret majd és nem fogja többé érdekelni más. Happy end és boldogan élünk amíg meg nem halunk

Mekkora naiv vagyok, szánalmas :’DDD

2012. február 11., szombat

Nosztalgia time.

2011. Summer. I miss ya .

When i listened this song.
On Balaton.
With his sweatshirt.

When i was walking in the streets .
To the station.
To met him.

I was as happy as I have never been.

So.. Thank U for da most wonderful days, weeks, months of ma life.

Goodbye ;)

2012. február 10., péntek

Emotions.

Kedden írtam egy kisebb bejegyzést…:

„Ma tesin röpiztünk. Szerintem egyre jobbak vagyunk, ma alig esett le a labda és végre nem csak szervákból állt a játék. Büszke vagyok az osztályra, komolyan! Fejlődünk, gyerekek. :3 Ami meg különösen jól esett, az az volt, hogy – nyitottam, átment, nyitottam átment, beleütöttem, pontot szereztem. Szóval egész jól játszottam – a padon amolyan szurkoló táborom alakult. Ágiék ott visítoztak nekem, a nevemet, annyira jól esett. Nagyon jót tett az önbizalmamnak, tényleg.

Az ilyenekre mostanában tényleg szükségem van..:)) ”

És vicces, mert szerdán, edzésen, is egész jól játszottam és így ugyanígy éreztem magam, mint tesin. Bár szerdán edzés előtt pont nem voltam formában, de mikor elkezdtük a meccset, egész belejöttem:)

Túlságosan is ingadozó a hangulatom mostanában. Egyik pillanatban tök jó kedvem van, másikban meg hirtelen minden szar.. Csak úgy. Nemtudom miért, s hogy. De kezd nagyon irritáló lenni..és tudom, nem csak nekem.

Szerdán megmondtam, hogy vége. De ez nem szívből jött. Azért én kicsit szeretném folytatni… Mert még mindig, sajnos, még mindig reménykedem. Lehet, fölöslegesen, de akkor is..

Ma is vele mentem suliba, annyira jól elvoltunk. Bezzeg, ahogy beértünk, én ott elfelejtődtem. Mint mindig.

Nem értem, hogy miért csak sulin kívül vagyunk ilyen jól meg..

2012. február 8., szerda

walking in the desert.

I’ve done wrong but those mistakes will always teach me

To keep my head straight and find the best way,

To keep living good while I release the dead weight

That brings me down, drowning and sorrow

Everyday’s a blessing so I’m counting tomorrows.

Cuz the next day can bring the answer,

The future means i’m not living backwards.

2012. február 6., hétfő

Step up ~the movies

A hétvégén Step up maratont tartottam. Pénteken este, azt hiszem, a HBO-n ment a 3D, így úgy gondoltam megnézem az első kettőt, mert nagyon rég láttam már őket. Meg így egybe, egymás után még nem láttam őket.

Vélemény: I LOVE THEM!

Tényleg. Nagyon jól meg van csinálva mind három rész. Egyik kedvenc részem, az esős jelenet a 2 végén. Überkirály :3

Zenék: ötös!

Koreográfiák: csillagos ötös! ^^


Fenomenális film.




és hogy legyen egy kis összefoglaló jellege is a blognak..

A héten elkezdődött a JÉGKORSZAK. Szerda óta farkasordító hideg van. Szombaton a hó is elkezdett szakadni. Ennek örömére ki is mentünk Kittivel és Tibivel. Tibi kegyetlenül megfürdetett :| Tegnap direkt nem mentem sehova, hogy kipihenjem magam.:D Ma pedig, valahogy ÉREZTEM, hogy fürödni fogok MEGINT. Jól éreztem. Kedves osztálytársaim csúnyán megfürdettek hazafele.. T___T

DE EZT MÉG VISSZAKAPJÁK!! @.@

2012. február 1., szerda

read and understand this please..

Mamma, I’m in love with a Criminal and this type of love isn’t rational

It’s physical

Mamma, please don’t cry I will be alright

All reason inside I just can’t deny

Love The Guy.