2011. január 2., vasárnap

2011. első bejegyzése.

hát igen, immáron 2011-et írunk. túl sok minden még nem történt az évben, így nincs miről írni.. csak a Szilveszterről..:D
hm.. mivel nem mentem az osztálytársaimmal, ezért a családdal kényszerültem elmenni Szilveszterezni. fenn voltunk Budakeszin haveroknál. kb. minden évben ugyanígy tellik a Szilveszter. szóval, megérkezünk, lepakolunk, köszönünk, várjuk a többieket, hülyéskedünk, kajálunk TVzünk, koccintunk, Boldog Újévet kívánunk, tüzijátékozunk, táncolunk.. szóval nem lehet aztmondani, hogy unalmasan.. csak olyan egyhangúan..^^"
nagyon-nagyon remélem, hogy az ideji év sooooookkal jobb lesz az előzőnél. habár elballagtam, és új osztályba kerültem is, de már ez sem tetszik igazán.. rájöttem, hogy kb. semmi vagyok az osztályba. vannak, a "menők" és a "stréberek". mindenki tartozik valahova, de én köztes vagyok valahogy.. komolyan elgondolkodtam azon, hogy ha tényleg nem tetszik az osztály, szándékosan meg fogok bukni.. mármint.. tetszeni tetszik, mert szeretek és imádok mindenkit, de nemtudok elhelyezkedni. ahova én tartozni akarnék, azok mindig mennek valahova, de én csak 1x nem megyek velük, és mindenről tuti lemaradok. úgy volt, hogy velük szilveszterezek. hát ez sem jött össze. bár már néha jobb is volt, hogy nem megyek. egyszerűen elnyomnak, és semminek néznek. jobb is így.. aztán ezt a félévet valahogy kibírom, jövőre meg kapok egy új osztályt. |:

mástéma..

mához 2 évre, hogy meghalt első kutyusom.. annyira rossz még most is belegondolni... :\
Hiányzol...

1 megjegyzés: